Σταύρος Καλαφάτης: Μέχρι τα Χριστούγεννα θα ανακοινώσω τις προθέσεις μου για το Δ. Θεσσαλονίκης

Το αργότερο μέχρι τα Χριστούγεννα θα ανακοινώσει ο Σταύρος Καλαφάτης τις προθέσεις του για το δήμο Θεσσαλονίκης.

Όπως τόνισε σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους σε γνωστό καφέ – μπαρ της παραλίας, με αφορμή τα γενέθλια του, τον Οκτώβριο ή το αργότερo μέχρι τα Χριστούγεννα, ένα χρόνο περίπου πριν τις αυτοδιοκητικές εκλογές του 2019 θα ανακοινώσεις τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Παράλληλα ο επικεφαλής της παράταξης "Εντάξει", απάντησε και στις φήμες που θέλουν τον δημοτικό σύμβουλο,  Εφραίμ Κυριζίδη να ανακοινώνει σύντομα την υποψηφιότητα του για δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

"Σέβομαι και ήθελα νέα παιδιά με φιλοδοξίας και τα υποστήριξα με προσωπικό κόστος. Επένδυσα στις προσωπικές φιλοδοξίες κάποιων για να προσφέρουν στην πόλη και τις υπερασπίστηκα . Είμαι καθαρός και λέω ότι περιμένω έναν αμοιβαίο σεβασμό. Όπως σεβάστηκα τις δικές τους φιλοδοξίες να σεβαστούν και αυτοί τη δική μου πρόθεση. Θα το ανακοινώσω σχεδόν ένα χρόνο πριν όχι πριν δυο μήνες", ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ στην Α΄Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Καλαφάτης άσκησε κριτική και στο δήμαρχο της πόλης, Γιάννης Μπουτάρη με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, τα οποία οδήγησαν τον ίδιο και την παράταξη του να αποχωρήσουν από την αίθουσα, σημειώνοντας πως  η διοίκηση του δήμου έχει μεγάλο πρόβλημα ακόμα και πολιτικό, ενώ χαρακτήρισε κλισέ και επικοινωνιακή διαχείριση την πρόθεση του να κάνεις αλλαγές στους δημάρχους.

Πηγή:rthess.gr