Είμαι αθώος επαναλαμβάνει ο Παπαγεωργόπουλος μετά τις αναφορές Τσίπρα στην Βουλή

Απάντηση Παπαγεωργόπουλου στον Αλ. Τσίπρα που χθές από το βήμα της Βουλής κατά την συζήτηση για την υπόθεση της Novartis  αναφέρθηκε στο όνομά του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης. 

Μιλώντας για διαφθορά του πολιτικού κατεστημένου, ο Αλέξης Τσίπρας  αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε Τσοχατζόπουλο, Παπαγεωργόπουλο και Παπασταύρου.

Ο πρώην  δήμαρχος Θεσσαλονίκης ζητά από τον πρωθυπουργό να τον καλέσει στο Γραφείο του, να του αναλύσει με αδιάσειστα στοιχεία πως είναι απολύτως αθώος,
Στοχοποιήθηκα για ευνόητους λόγους, σπιλώθηκα και ενοχοποιήθηκα χωρίς κανένα απολύτως αποδεικτικό στοιχείο, τονίζει σε ανακοίνωσή του.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου: 


Ο Πρωθυπουργός κ.Αλ.Τσίπρας  στην χθεσινή του  (18-5-2018) ομιλία στην Βουλή  αναφέρθηκε και στο δικό μου όνομα.

Θα τον παρακαλούσα ειλικρινά , να με καλέσει  μία ημέρα στο Γραφείο του, να του αναλύσω με αδιάσειστα στοιχεία πως ακριβώς ένας απολύτως ΑΘΩΟΣ άνθρωπος, που σε όλη του την ζωή αγωνίσθηκε για ιδανικά και αξίες και ύψωσε την Ελληνική Σημαία σε όλες τις χώρες του κόσμου και με μηδενικά περιουσιακά στοιχεία, μπορεί να στοχοποιηθεί για ευνόητους λόγους, να σπιλωθεί και να ενοχοποιηθεί χωρίς κανένα απολύτως αποδεικτικό στοιχείο.

Ακούστε τα ηχητικά αποσπάσματα:


Πηγή:rthess.gr