Στον ΠΑΟΚ περιμένουν πρόταση για τον Ρέι

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομα του Αργεντίνου γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Ροντρίγκο Ρέι, βρίσκεται στην ατζέντα ομάδων από την Αργεντινή και την...

Ιταλία, που έχουν εκφράσει φιλολογικό ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Επίσημα, δεν έχει κατατεθεί καμία πρόταση στον ΠΑΟΚ για την μετακίνηση του Ρέι. Εκτιμάται όμως ότι μέσα στον Ιούνιο, το όνομα του θα έρθει στην επικαιρότητα με τουλάχιστον μια ομάδα από την Αργεντινή και μια από την Ιταλία να κινούνται σοβαρά για την απόκτηση του. 

Οι επιτελείς του Δικεφάλου δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο να παραχωρήσουν τον Αργεντίνο γκολκίπερ εφόσον ικανοποιηθούν οικονομικά. Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Ρέι το περασμένο καλοκαίρι πληρώνοντας το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό του 1.700.000 ευρώ στην Γοδόι Κρουζ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του. Το συνολικό ποσό έφτασε τα 2.000.000 χωρίς να υπολογίζεται η αμοιβή από το συμβόλαιο που έχει ο παίκτης με τον Δικέφαλο. Να σημειώσουμε ότι η Γοδόι διατηρεί βάση της συμφωνίας, το 20% των δικαιωμάτων του παίκτη σε περίπτωση μετακίνησης του από τον Δικέφαλο. Ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να συζητήσει καμία πρόταση που δεν αποφέρει στα ταμεία του τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την απόκτηση του Ροντρίγκο.

Πηγή: inpaok.com