Δήμος Παύλου Μελά: Ευκαιρία για εθελοντισμό σε Σταυρούπολη και Ευκαρπία

Ο Δήμος Παύλου Μελά στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Εθελοντικής Εκστρατείας Let's do it Greece 2018 που τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε....

του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκόπιου Παυλόπουλου, καλεί τους Συλλόγους, Φορείς, Εθελοντικές Ομάδες, πολίτες και τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας του Δήμου να συμμετάσχουν ενεργά στις δύο μεγάλες προγραμματισμένες τοπικές δράσεις, αναδεικνύοντας τα μηνύματα του Εθελοντισμού και της Προστασίας του Περιβάλλοντος.

Με βασικό στόχο την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών για να κάνουμε τις γειτονιές μας πιο καθαρές και πιο όμορφες, συγκεντρωνόμαστε την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 και ώρα 10.30 το πρωί,
στο πάρκο Δενδροποτάμου, στην Ομόνοια της ΔΚ Σταυρούπολης, την αναπλασμένη έκταση 15 στρεμμάτων του ρέματος Δενδροποτάμου, που διαμορφώθηκε σε ελεύθερο χώρο πρασίνου και αναψυχής. Η δράση θα αναπτυχθεί από την οδό Φλέμινγκ και τις εισόδους του 2ουΔημοτικού Σταυρούπολης και των 2ου και 22ουΝηπιαγωγείου μέχρι τη μεγάλη πλατεία πίσω από την Εθνική Τράπεζα της οδού Λαγκαδά και την παιδική χαρά των οδών Πλαταιών, Λάμπρου Κατσώνη, Λυκούργου.


στις εργατικές κατοικίες Ευκαρπίας, οικισμός Μακεδονία, στην Πλατεία Αθανασίου Κατσιά, στο Τμήμα της παιδικής χαράς, των ανοιχτών γηπέδων μπάσκετ και μπροστά στο 2ο Δημοτικό Ευκαρπίας Γεώργιος Σπασέγκος, στην οδό Παπαναστασίου.


Πληροφορίες για συμμετοχή στο 2313 302825 (ώρες 08.00 – 15.00)