«Παρ’ όλα αυτά. Εννιά μαρτυρίες γυναικών για τον καρκίνο!»… και στη Θεσσαλονίκη!

Την πρωτοποριακή θεατρική παράσταση «Παρ’ όλα αυτά. Εννιά μαρτυρίες γυναικών για τον καρκίνο!» που παρουσίασε η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία με τη σκηνοθέτη Γεωργία Μαυραγάνη αγκάλιασε με ιδιαίτερη θέρμη το αθηναϊκό κοινό γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα του θεάτρου σε όλες τις παραστάσεις.
Εννέα γυναίκες που έζησαν την ασθένεια ανέβηκαν  στη σκηνή και μοιράστηκαν με τον κόσμο  την εμπειρία τους αλλά και τη διαδρομή της ζωής τους όπως αυτή μεταλλάχτηκε μέσα από την περιπέτεια της υγείας τους.  Στόχος της παράστασης ήταν  να μιλήσει ανοιχτά για την ασθένεια και τον πόνο της, αλλά και να δώσει την ευκαιρία στις συμμετέχουσες και στο κοινό μέσω της τέχνης, να μετατρέψουν την δύσκολη αυτή εμπειρία σε δημιουργία και ομορφιά.
Εκτός όμως από την ανεπανάληπτη συμμετοχή κόσμου, και τις πολύ θερμές κριτικές, καθημερινές είναι και οι προτάσεις που διατυπώνονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας για την επανάληψη της παράστασης και εκτός Αθηνών.
Έτσι, σε λίγες ημέρες, την Πέμπτη 10 Μαϊου και ώρα 9:00 μ.μ., οι φίλοι μας στην Βόρεια Ελλάδα υποδέχονται στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης (Πλατεία Λευκού Πύργου) τις εννιά πρωταγωνίστριες της ζωής και της σκηνής!
Η είσοδος θα είναι και πάλι ελεύθερη, ώστε όλοι και όλες να έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν τη θεατρική μας ομάδα επί σκηνής. Για όλους εκείνους που θα ήθελαν να συμμετέχουν πιο ενεργά στις πρωτοβουλίες μας θα υπάρχει η δυνατότητα στο περιθώριο της παράστασης να εγγραφούν μέλη Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας ή να προσφέρουν απλώς μια μικρή οικονομική ενίσχυση.
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ.  ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ  210-38.26.600,
210- 6456713  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ  9πμ-5μμ