Ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις αποφάσισαν πως δεν θα αφήσουν την περιουσία τους στα παιδιά τους

Αυστηροί γονείς αποδεικνύονται ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis, οι οποίοι φαίνεται ότι πήραν μια αναπάντεχη απόφαση τις τελευταίες μέρες, την οποία όμως δικαιολογούν απόλυτα.

Οι δύο σταρ αποφάσισαν να μην αφήσουν την τεράστια περιουσία τους στα δύο παιδιά τους, την 3χρονη Wyatt και τον 1,5 έτους Dimitri, επειδή, όπως δήλωσαν, τα παιδιά ούτως ή άλλως έχουν τα πάντα στη ζωή τους, αλλά αυτό δεν θα μπορέσουν ποτέ να το εκτιμήσουν «Τα παιδιά μας ζουν μια πολύ προνομιούχα ζωή και δεν το ξέρουν. Και δε θα το μάθουν και ποτέ, γιατί θα είναι και η μόνη ζωή που θα γνωρίσουν!», ανέφερε ο ηθοποιός, στην διαδικτυακή εκπομπή του Dax Shepard, προσθέτοντας πως η Wyatt και ο Dimitri δεν θα κληρονομήσουν καθόλου χρήματα από τους διάσημους γονείς τους, η περιουσία των οποίων εκτιμάται σε 255 εκατομμύρια δολάρια, καθώς προτιμούν να τα δωρίσουν σε φιλανθρωπίες.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως δεν έχουν ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό στα παιδιά, όπως κάνουν πολλοί γονείς, διάσημοι και μη, ενώ παραδέχθηκε πως αν αποφασίσουν να ξεκινήσουν μια επιχείρηση και έχουν καλό επιχειρηματικό πλάνο, τότε θα επενδύσει σε αυτό.

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που μία απόφαση του ζευγαριού για τα παιδιά του προκαλεί αίσθηση. Τον περασμένο Οκτώβριο, η Mila είχε κάνει γνωστό πως δεν τους αγοράζουν δώρα για τα Χριστούγεννα, καθώς δεν μπορούν να τα εκτιμήσουν, αλλά και επειδή δεν θέλουν να τα κακομάθουν.
Πηγή
Tromaktiko