Κλειστοί την Τρίτη οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί

Στο κλείσιμο των παιδικών σταθμών προχωρούν την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, με κοινή απόφαση τους ΚΕΔΕ και ΠΟΕ – ΟΤΑ, συνεργαζόμενοι απόλυτα με...
τους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών παιδικών σταθμών που επίσης θα βάλουν «λουκέτο».

Την ίδια στιγμή με κοινή επιστολή τους ΚΕΔΕ, ΠΟΕ-ΟΤΑ και ΠΑΣΥΒΝ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βρεφονηπιοκόμων), ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να τον ενημερώσουν για τις δυσμενείς επιπτώσεις, όπως εκτιμούν, που θα προκαλέσει σε χιλιάδες οικογένειες και εργαζόμενους, η ψήφιση νομοθετική διάταξης που προβλέπει την ένταξη των παιδιών ηλικίας τεσσάρων ετών στην υποχρεωτική εκπαίδευση.

Ταυτόχρονα η ΠΟΕ – ΟΤΑ, με ανακοίνωση της, καταγγέλλει την κυβέρνηση για αλαζονεία και αυταρχισμό και στις 20 Φεβρουαρίου διοργανώνει στις 10.00 το πρωί Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας, εργαζομένων των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών και αιρετών, έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών (Σταδίου 27-Αθήνα), την ηγεσία του οποίου καλεί να λάβει άμεσα θέση.


Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τον τηλεφωνικό αριθμό του Grand Radio News και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις.

Tηλ. 690 690 8773

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Grand Radio News :