Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αποφάσισε την διακοπή των δρομολογίων στο τμήμα Αλεξανδρούπολη-Δίκαια

Κόβεται δρομολόγιο στο τμήμα Αλεξανδρούπολη-Δίκαια...

3 δρομολόγια με επιστροφή είχε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο εν λόγω τμήμα. Από αύριο κόβεται το ένα, το πιο καίριο σύμφωνα με τον δήμαρχο Ορεστειάδας, αφού πρόκειται για το δρομολόγιο που φτάνει πρωί στην Αλεξανδρούπολη και εξυπηρετεί εργαζόμενους, μαθητές αλλά και πολίτες που θέλουν να επισκεφθούν το νοσοκομείο.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αποφάσισε την περιστολή των δρομολογίων επικαλούμενη έλλειψη προσωπικού και χαμηλή επιβατική κίνηση.
Νε εξυπηρετηθούν οι επιβάτες με λεωφορεία του ΚΤΕΛ, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν, ζήτησε ο δήμαρχος όπως είπε στο ΡΘ στέλνοντας επιστολή στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Αναλυτικά η επιστολή:

“Αξιότιμε κύριε Τσαλίδη,

Με μεγάλη δυσαρέσκεια πληροφορηθήκαμε την πρόθεση της εταιρίας «ΤΡΑΙΝΟΣΕ» να προχωρήσει στη διακοπή των δρομολογίων INTERCITY 90-91, λόγω ανασχεδιασμού της λειτουργίας της.

Θεωρώ περιττό να αναλύσω τη σπουδαιότητα ύπαρξης των συγκεκριμένων δρομολογίων για τη μετακίνηση των κατοίκων της ακριτικής μας περιοχής, καθώς όλοι μπορούμε να αντιληφθούμε τη χρησιμότητα τους.

Σας παρακαλούμε να αναθεωρήσετε αυτόν τον σχεδιασμό—για ευνόητους λόγους-διαφορετικά να προβείτε στο σχεδιασμό εξυπηρέτησης των επιβατών με λεωφορεία του ΚΤΕΛ, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν.

Με εκτίμηση,

ο Δήμαρχος Ορεστιάδος

Βασίλης Μαυρίδης