Η ΑΕΚ μπορεί να κοιτά ξανά μεγαθήρια στα μάτια

Με ρεσιτάλ τακτικής του Μανόλο Χιμένεθ και όλους τους ποδοσφαιριστές να καταθέτουν την ψυχή τους, η ΑΕΚ κατάφερε όχι μόνο να κοιτάξει στα μάτια το μεγαθήριο που λέγεται Μίλαν, αλλά να πάρει και απόλυτα δίκαια αποτέλεσμα στην Ιταλία (0-0). 

Η ΑΕΚ ήταν η ομάδα που στο πρώτο ημίχρονο έχασε τις δύο σπουδαιότερες φάσεις, στην επανάληψη όπως ήταν λογικό έδωσε χώρο στον αντίπαλο και οπισθοχώρησε αλλά εκεί φάνηκε η ψυχή όλων και περισσότερο του Ανέστη, ο οποίος ήταν ανίκηητος με καθοριστικές επεμβάσεις! 

Κορυφαίος στο αριστερό άκρο ο Έλντερ Λόπες, με τρομερή δουλειά ανασταλτικά και επιθετικά (όποτε του το επέτρεψαν οι συνθήκες), αποκάλυψη ως στόπερ ο Μπακάκης που έδεσε εξαιρετικά με τους Βράνιες – Τζανετόπουλο. Δεν υστέρησε κανείς από τα παιδιά της ΑΕΚ, που σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έπαιρναν δύναμη από τους συγκλονιστικούς 4.000 Ενωσίτες που έκαναν το Μιλάνο Νέα Φιλαδέλδεια. Η αποθέωση, δε, που επεφύλασσαν στους παίκτες και στον Μανόλο ήταν απίστευτη, για μια ΑΕΚ – όνειρο, που έδειξε πως μπορεί να κοιτά ξανά μεγαθήρια επιπέδου Μίλαν!
athlitikotetradio