Διαγωνισμός μαγειρικής για την τρίτη ηλικία από το δήμο Νεάπολης Συκεών

Με τη σκέψη ότι νικητές θα αναδειχθούν η… νοστιμιά και το μεράκι για τη τέχνη της μαγειρικής, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, σε συνεργασία με το Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, διοργανώνει διαγωνισμό μαγειρικής για τα μέλη των ΚΑΠΗ.

Γυναίκες αλλά και άντρες των ΚΑΠΗ και των τεσσάρων Δημοτικών Ενοτήτων του δήμου Νεάπολης-Συκεών θα μαγειρέψουν παραδοσιακές συνταγές, συμμετέχοντας στο διαγωνισμό για την καλύτερη συνταγή, ενώ η σεφ, συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής και μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος Κική Εμμανουηλίδου θα δοκιμάσει τα πιάτα και θα τα κρίνει για να επιλέξει την καλύτερη συνταγή.

Τα μέλη των ΚΑΠΗ καλούνται να βάλουν όλη τη μαεστρία και δεξιοτεχνία τους στη μαγειρική αλλά και τη ζαχαροπλαστική και να παρουσιάσουν τα δικά τους μοναδικά πιάτα. Οι τρεις κατηγορίες που θα διαγωνιστούν οι συμμετέχοντες είναι τα φαγητά, οι πίτες με σπιτικό φύλλο και τα γλυκά.

Ο πρώτος διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Γ΄ ΚΑΠΗ Αγ. Παύλου στις 2 Νοεμβρίου, ενώ θα ακολουθήσουν το ΚΑΠΗ Πεύκων στις 9 Νοεμβρίου, το Β΄ ΚΑΠΗ Νεάπολης στις 16 Νοεμβρίου και τελευταίο το Γ΄ΚΑΠΗ Συκεών στις 23 Νοεμβρίου, με κοινή ώρα έναρξης στις 5:30 μ.μ..

Δηλώσεις συμμετοχής

Ο διαγωνισμός μαγειρικής εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων για τη ψυχαγωγία των μελών των ΚΑΠΗ του δήμου Νεάπολης-Συκεών, όπου ο ενθουσιασμός και η μεγάλη συμμετοχή από τα μέλη τους είναι έκδηλα σε κάθε δράση που διοργανώνεται με τη φροντίδα και την επίβλεψη του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα παρακάτω σημεία: 

Γ΄ ΚΑΠΗ Αγ.Παύλου: Έως Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017 – 5:30 μ.μ.
ΚΑΠΗ Πεύκων: Έως Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 – 5:30 μ.μ.
Β΄ ΚΑΠΗ Νεάπολης: Έως Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 – 5:30 μ.μ.
Γ΄ ΚΑΠΗ Συκεών: Έως Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 – 5:30 μ.μ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης 
Τηλ.: 2310.639355