Θέατρο Ταξίδι Ονείρου «Ξωτικά – Νεραϊδό- Μπερδέματα» Παιδική παράσταση

Το Θέατρο Ταξίδι Ονείρου, πιστό στο ραντεβού του, προσπαθεί μέσα στο αποκαλόκαιρο να υποδεχτεί το φθινόπωρο αλλά και τους μικρούς καιιι... τους μεγάλους φίλους του σε μια παράσταση, ειδικά φτιαγμένη για τις ηλικίες των 3ων έως 6 ετών.
Έτσι λοιπόν, παρουσιάζει για 3η συνεχόμενη χρονιά, την πετυχημένη παιδική θεατρική παράσταση «Ξωτικά – Νεραϊδό- Μπερδέματα» των Στέργιας Κάββαλου, Αλίκης Ροβέρτου και της Μαίρης Μυλωνά, σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Ηλιάδη και τραγούδια από τον Joey. Κάθε Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι, από 1η Οκτωβρίου. Για λίγες παραστάσεις, διόοοοτι μετά, από τις 19 Νοεμβρίου θα έρθει «Το πνεύμα των Χριστουγέννων - Σκρούτζ» στο Θέατρο Ταξίδι Ονείρου, Στεφ. Τάττη 3, (περιοχή Ι.Ν. Αγ. Σοφίας, Θεσ/νικη).

Παίζουν: Αλίκη Ροβέρτου, Βάγια Βασιλειάδου, Λάζαρος Αντωνούδης, Γιάννης Ξενιτόπουλος και σε ρόλο γκέστ ο Βαγγέλης Ηλιάδης.


Λίγα λόγια για το έργο...

Η μεγάλη μέρα Νεραϊδοσύναξης και Ξωτικομάζωξης πλησιάζει! Όλα τα ενήλικα ξωτικά θα μαζευτούν στον πελώριο λόφο- που τον λες και βουνό- Ζαμάν Φου. Και οι ενήλικες νεράιδες στην πολυγάργαρη λίμνη του Κάπου Κάποτε.

-Και η Μάρτζυ; Η Τζίλυ; Και ο Ξουτ;
- Θα τους φιλοξενήσει ο θείος Κρινάκης;;;
Παιχνίδια, εξερευνήσεις στο δάσος και...Τι είναι αυτό το πλάσμα;
Τι θέλει να κάνει στο δάσος, ΜΑΣ;
Θα καταφέρουν η Μάρτζυ, η Τζίλυ και ο
Ξουτ να λύσουν το μυστήριο;

Πουυυ;

Όλα αυτά θα συμβούν στο Θέατρο Ταξίδι Ονείρου, Στεφ. Τάττη 3, (περιοχή Ι.Ν. Αγ. Σοφίας, Θεσ/νικη), από την Κυριακή 1 Οκτωβρίου έως και της 5 Νοεμβρίου 2017, στις 12 το μεσημέρι. Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 6972.702870. Εισιτήρια: Μεγάλα παιδιά 6€, μικρά παιδιά 4€.