Έναρξη νέας σεζόν για την Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης

Η Κινηματογραφική λέσχη Θεσσαλονίκης καλεί τα μέλη της και τους φίλους της,

στην 1η προβολή για τη σεζόν 2017-2018

με την ταινία:

Αγάπα με αν τολμάς

Η προβολή θα γίνει την Τετάρτη 11/10/2017 ώρα 9:00μμ

στον κινηματογράφο Βακούρα Ι


Σκηνοθεσία: Yann Samuell
Πρωταγωνιστούν: Guillaume Canet, Marion Cotillard, Emmanuelle Gronvold, Thibault Verhaeghe
Η μητέρα του μικρού Julien που αργοπεθαίνει, του εμπιστεύεται τον πολύτιμο θησαυρό της, ένα τσίγκινο καρουσέλ. Το μεταλλικό κουτί θα γίνει η αφορμή, για να ζήσει μαζί με την καλύτερή του φίλη, Sophie, ολόκληρη τη ζωή τους με κομμένη την ανάσα. Ένα παράξενο παιχνίδι ξεκινά από την πρώτη στιγμή που γνωρίζονται. Ο ένας δίνει το καρουσέλ στον άλλον, μαζί με μια ερώτηση: Τολμάς; …          
 Ένα παιχνίδι αθώο και σκληρό που απελευθερώνει και ταυτόχρονα εγκλωβίζει τους συμμετέχοντες στο πεπρωμένο τους, αφήνοντας κάποιες πιθανότητες διαφυγής, χωρίς όμως να τις εκμεταλλεύονται γιατί απλά προτιμούν να φτάσουν ως το τέλος. Παγιδευμένοι σε μια πραγματικότητα που οι ίδιοι δημιούργησαν, γίνονται θύτες και θύματα, τολμούν οτιδήποτε εκτός από το να παραδεχτούν ότι είναι ερωτευμένοι.
Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας Yann Samuell στην πρώτη του κινηματογραφική απόπειρα, δημιουργεί μια ταινία πλούσια σε εναλλαγές, εντάσεις και ξεσπάσματα, ένα παραμύθι που εξιτάρει την φαντασία μας και την οδηγεί σε μονοπάτια πέρα από κάθε λογική.