Οι γυναίκες προτιμούν τους άντρες με παχάκια

Να γιατί δεν πρέπει να σκάνε όσο δεν έχουν κορμί.. φέτες. Σύμφωνα με έρευνα που έγινε για τα γούστα των γυναικών, τρεις στις τέσσερις θα διάλεγαν να κάνουν σεξ με έναν άντρα που έχει πιασίματα, παρά έναν που έχει σωματάρα.
Βέβαια δύσκολα μπορούμε να πιστέψουμε ότι δεν είναι φαντασίωση (σχεδόν) κάθε γυναίκας, όταν πέφτει στο κρεβάτι, να έχει δίπλα της ένα μοντέλο, αλλά όταν μιλάμε για πραγματικό σεξ, η… τύχη φαίνεται πως είναι με το μέρος εκείνων που τα χουν τα παχάκια τους!
Η εξήγηση αυτής της επιλογής πάντως είναι απλή. Αρκετές φορές σε τέτοια γκάλοπ οι γυναίκες απαντούν ότι αυτό που τους τραβάει σε έναν άντρα είναι το χιούμορ, η προσωπικότητα κτλ, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γουστάρουν τους τύπους με ωραία σώματα. Αρα τι συμβαίνει και λένε ότι δεν τους προτιμούν;
Το 74% των γυναικών που πήραν μέρος στην έρευνα είπαν ότι αισθάνονται μεγάλη ανασφάλεια όταν είναι να γδυθούν μπροστά σε έναν με άψογο σώμα, ενώ δεν έχουν κανένα πρόβλημα να το κάνουν μπροστά σε έναν άντρα που έχει το μέσο κορμί.
Η συγκεκριμένη έρευνα έγινε στην Αγγλία αλλά επειδή αυτή η ανασφάλεια των γυναικών για το σώμα τους είναι παντού η ίδια, κάτι παρόμοιο θα παίζει και με τη νοοτροπία των Ελληνίδων. Γι αυτό όσοι δεν έχουν λεφτά (ή και όρεξη) για γυμναστήριο, ας δούνε τα θετικά της μπυροκοιλιάς τους…

69magazine